Cranio Ultrarövid terápiás konzultáció

Visszajelzések

2022 nyara

"Holló Orsolya személyét nagyra becsülöm, szakmai munkájában megbízom. Tudását és tapasztalatait folyamatosan bővíti, rendszeresen részt vesz az általam tartott módszertani továbbképzéseken. Fordulj Orsolyához bizalommal - jó szívvel ajánlom! 
Dr. Buda László"


 

 

2022.02.16.

"Cranio"

MInden alkalommal, amikor nálad jártam KÜLÖNLEGES élmény volt, így csupa nagybetűvel. Megismerkedni a cranioval - ez már önmagában is egy nemmindennapi dolog. Szavakkal nehezen leírható, érezni kell. A környezet, a hangulat, és számomra első sorban a személyed annyira megnyugtató és biztonságos, hogy olyan dolgokról is képes voltam beszélni, amiről még soha, senkinek. A kezelések során mélyen eltemetett problémák kerültek a felszínre, ami engem is meglepett. Fantasztikus utazás volt, ahol jártam nagyon mélyen, de volt alkalmam megtapasztalni a végtelent is, hogy mindannyian egy nagy egésznek vagyunk a részei. Nem tudnám megmondani, hogy melyik ijesztőbb, de mindvégig tökéletes biztonságban éreztem magam, hiszen a tenyereden hordoztál. Sikerült a csomagomból letenni nálad néhány követ, de vannak feladatok, amivel még dolgom van. Hálásan köszönöm neked, hogy megmutattad nekem ezt a csodás módszert, és hogy végig kisértél az úton. Azt remélem, hogy fogunk mi még együtt "sétálni"! B.K.E. 


 

2022.02.07.
"UT 6"
Rázós konzultációra számítottam. Végül egy igazi vadvízi evezés lett belőle. A személyedben pedig a legjobb rafting túravezetőre leltem.
Amíg elmondtam a találkozásunk okát nem agitáltál semmire, kitárt szívvel végig tartottad a teret és sugárzott az a szelíd, éber figyelem belőled, ami végig olyan biztonságot adott.
A mondandóm után nagyon megérintett, milyen kedves és elismerésekkel teletűzdelt összefoglalót adtál vissza.
Amikor elkezdődött a munka oroszlánrésze, a saját tempómban haladhattam az egyre erősebb áramlásban. Gyors sodrású, köves-lejtős folyón éreztem magam, mikor megélhettem a szerintem vállalhatatlanul nehéz érzéseimet, lehettem dühös, csalódott, undok. Aztán a fogadóórán jött a sziklás vízeséses evezés és az örvény. Olyan jó volt, hogy azt élhettem meg, hogy én dolgozom meg minden felismerésért, mégis ott van mögöttem valaki, aki, mint egy rutinos túravezető pontosan érzi, mikor kell ellensúlyként hátrébb húzódva lassítani rajtunk, és mikor van szükség arra, hogy észrevétlenül tegyen néhány evezőcsapást.
Számomra a katarzist az hozta el, hogy végre elboríthattak a nehéz érzelmeim, megélhettem a fájdalmamat, ami ezek alatt volt. Így értünk el egy csendes, tiszta szakaszhoz. Ebben az állapotban szinte átmostak azok a mondatok, amik az összefoglalásban a hátam mögül megszólaltak. Nem az én mondataim voltak, nem is a javított énemé, hanem egy szemtanúé, aki megengedően, együttérzéssel magát az én történetemnek szentelte, és megvan az a csodás képessége, hogy az általam megélteket át tudja fordítani kimondhatóvá.
Éppen azt a leheletfinom, bölcs és az önmagamba vetett hitet megerősítő támogatást kaptam, amilyen női minőséget mindig hiányoltam és vágytam az életembe. Elvittem egy régvolt kislány magányát hozzád, aki sok erőszakot látott, és mindig önmagát vigasztalta miután elárulva érezte magát a gondviselői által. Elvittem egy apa lányának gyászát és bűntudatának szégyenét, egy sosemvolt nővér hiányát, az átadott életlehetőség felelősségének súlyát. Egy saját édesanyját meghaladni vágyó fiatal anya kételyeit és egy embert, aki szeretne szabaddá válni annyira, amennyire itt és most azt már meg tudja magának engedni.
Végre kitisztult egy seb és indulhat a regenerálódás.
Hálásan köszönöm Orsi, hogy épp egy gyógyulásnyi időre végre nem voltam egyedül, mert vállaltad, hogy egy rövid időre egy hajóban evezzünk. Mária

 

2021.09.21.

 "Cranio"

Orsival egy beteg gyerekeknek gyűjtő csoportban ismerkedtem meg, ahol ő a kezelésért befolyt összeget egy kisfiú családjának ajánlotta fel. Már ez is sok mindent elárul a csodás jelleméről, de a mai cranio kezelés csak fokozta ezt. Az egész egy nagyon érdekes és egyben nagyszerű tapasztalás volt. Éreztem, ahogy a testrészeim az érintések hatására felmelegszenek, a gondolataim cikáznak, majd a végén minden alkalommal megnyugszik a lelkem. A kezelés végén a visszajelzéseknél derült ki, mennyire rám tudott hangolódni és végig egy hullámhosszon voltunk. Az egészért végtelenül hálás vagyok! B.N.


 

2021.09.08.

 "Cranio"

Nagyon hálás vagyok Neked a találkozásunkért és a beszélgetésünkért! Sok minden helyére került ott Nálad. Küldök Neked képeket, hogy milyen csodát láttam Nálad. A képek azután készültek, hogy Nálad jártam. A tengerpart pontosan olyan, amelyet ott láttam a virágokkal, amely valahogy a hajamban volt. Wow, ilyen hamar megvalósult. Említettem azt is, hogy ott van valaki mellettem... És volt ott valaki mellettem. Fura és nagyon jó érzés. Nagyon köszönöm Neked az élményt! N.Cs.

2021.07.22.

"Cranio"

Orsit a kíváncsiságom és regenerálódásom miatt kerestem meg. Mivel évek óta ismerem, tudtam, hogy csakis olyat kaphatok Tőle, ami olyan “Orsis”, hiszen lénye, hivatás szeretete mindig is áthatotta munkáját. Mivel én is emberek lelkével dolgozom, jól éreztem, hogy pont most, pont itt erre volt szükségem. A cranio kezelések alkalmával olyan békés, nyugalmas állapotot élhettem meg, amit úgy érzem, hogy most, jelenlegi életszakaszomban csak Orsi keze alatt tudtam befogadni és ebből töltekezni. Hálás vagyok, mert minden szinten feltöltött, tisztított, emelt és segített; a havi rendszeres alkalmak pedig további lendületet fognak adni nekem a hétköznapokban. Köszönöm szépen még egyszer Orsi, ölellek szeretettel. F.A.


 

2021.05.07.
 Kedves Orsi!

Szeretném ha tudnád, hogy számunkra te egyike vagy a Földre szállt Angyaloknak.
Áron pedig egy Angyalcsemete. Emberileg, a szereteteddel és az elfogadásoddal felbecsülhetetlen értéket adtál és adsz Áronnak. 
Ez a Mindenségen átívelő és mindent átható Szeretet az, ami kettőtöket egy láthatatlan szálon keresztül összeköt, ami kiapadhatatlan forrása annak, hogy Ő fejlődni tudott. S ezt viszi majd tovább magával, ebből fog tudni erőt meríteni, ahogy vele együtt én is! Ennek köszönhetően tudtatok mindig is kapcsolódni egymáshoz.
Végtelen hálát érzek azért, hogy ennyi időn keresztül Útitársai lehettünk egymásnak. F-Z.É. és fia Á.
 
 

2021.04.29.

 "Cranio"
Kedves Orsi! Köszönöm szépen a kezelést, és a szív-agy koherencia gyakorlatot, úgy néz ki, működik! Még felébredek éjszaka többször, de hamar vissza tudok aludni, és az elalvás sem kínkeserves. V.É.


 

2021.03.26.

"Cranio" 
Kedves Orsi! Úgy vettem észre,hogy már az első alkalom hatásos volt a kisfiamnál. Már másnap mondta,hogy akkor reggeli után megyünk Hozzád. És azóta is többször kérdezte,hogy mikor megyünk. Sokkal energikusabb lett, nem álmos. (T.K. és 3;5 éves kisfia)


 

2021.02.26.

"Cranio"

Kedves Orsi!
Az elmúlt év sokkhatásai, zaklatottsága rám is hatással voltak. Mindenki máson igen, magamon nem volt erőm és akaratom segíteni. Úgy éreztem, egyedül nem megy! Megtaláltalak, és tudtam, hogy csak jó vár rám!
Az első "kezelés" drámai volt.... olyan volt,mint egy utazás. Elengedés, elfogadás, gyász, felismerés, tudat, mérhetetlen öröm....ez mind itt cikázott! Az utána következő pár órában úgy éreztem magam, mint aki ébren van 48 órája, és közben bulizott egy nagyot... de megérte, hisz elövetkezett a nyugalom érzése! Újult erővel, és hatalmas izgalommal vártam a következő találkozást!
A második alkalommal elröppent az idő. Elém került a múltam, a jelenem, a tudásom, és ezzel oldódott az a gát, ami elért a külvilág hatásai miatt. Nagyon izgalmas!!
Harmadik "szeánszunk" alkalmával már a teljes nyugalom, magabiztosság, életöröm vitt hozzád!
Megmutatkozott az erőm, és jövőbe vetett hitem. Minden, amit a kezelések közben láttam és éreztem, értelmet nyert! Nincs szorongás, nincs aggódás, csak a tudás van jelen!
A negyedik találkozás egy nagy kérdőjel volt! Egy pár napig nem tudtam, hová tegyem az érzéseimet! Majd, ahogy épp a kovászos kenyeret dagasztottam, hopp....belém villant, hogy az utolsó alkalom mit is mondott nekem. Láttam egy célt, láttam az életemet! Elképesztő tapasztalásokon mentem keresztül!
Lehet, hogy nagy szavakat használtam, de ezek az érzések kavarognak bennem és másképp egyszerűen nem visszaadható!!!
Nagyon köszönöm Neked!!
Találkozunk még!
Szeretettel,Zs. Évi
 


 

2021.02.25.

"Cranio"

Drága Orsi!

Nem sokat tudtam a Craniosacralis technikáról, volt egy pozitív elképzelésem, de Te mindent felülmúltál!
Ez nem is egy technika vagy módszer, sokkal inkább életérzés.
Olyan erős tapasztalásokat éltem meg, amit nehéz szavakba önteni: a test és lélek egysége, vagy a harmónia. A felkavaró egyenetlenségek szépen kisimultak. Jól esett az intenzív figyelmed.
És nem utolsósorban egyetlen alkalom után helyretette az extrém magas pulzusomat, ami egy csoda!
A megnyugtató hangod és személyiséged sokat segített abban, hogy intenzíven megélhessem ezt az élményt! Hálásan köszönöm a kezelést, és drukkolok, hogy minél többen eljussanak hozzád, hogy ők is átélhessék a Craniosacrális élményt!!! B.G.

2021.02.16.
"Cranio"
Drága Orsi! Nagyon köszönöm a mai kezelést! Korábban másnál voltam már ilyen jellegű terápián, de ez a mostani egészen más volt! Akkor nem éreztem az égvilágon semmit. Most viszont fantasztikus élmény volt, ahogyan éreztem a kezed forróságát, ahogyan mozog bennem valami. Nem tudom, hogy hogyan működik ez az egész, de talán nekem nem is kell tudnom, elég, ha elhiszem, hogy megtörténik az, amiről annyit meséltél! Amikor a fejemnél kezeltél mintha lebegtem volna, mintha nem lett volna súlyom, mégis éreztem, ahogyan mozognak a koponya csontok. Ez valami hihetetlen érzés volt, nagyon köszönöm neked! Máris várom a következő alkalmat! Zs.K.


 

2021.02.12.

"Cranio"

Kedves Orsi,

Hálásan köszönöm Neked ezt a csodás cranio-alkalmat. A legszebb és legszemélyesebb ajándékot kaptam Tőled!
Meghitt, szeretetteljes és nyugalmat sugárzó közeget teremtettél a találkozásra, az első benyomásom így, egy az egyben ez volt, mintha egy másik térbe léptem volna.
Nagyon tetszett, ahogyan lépésről lépésre beavattál, mi fog pontosan történni, a kezelést megelőző beszélgetésnek amolyan vademecum hatása volt, szívesen mentem Veled tovább a mezőbe, ahol különlegesen relaxáló, és megújító pihenésben volt részem. Óriási élmény volt az egyes energetikai érintések által megérezni és testi emlékezetemben újra felfedezni az emlékeimet, s azokra oldást nyerni.
A legszebb számomra a futótérdem egykori ízületi fájdalmainak enyhítése, majd teljes megszűnése, illetve az endokrin működésemben azóta is érzékelt helyreállító folyamatok megtapasztalása.
Sokat tanultam Tőled arról, hogy a tiszta figyelem és energetikai odaszentelődés milyen csodákra képes!
Kedvességed és magabiztosságod stabilitást és pozitivitást áraszt.
Úgy érzem, fogunk még találkozni!
Köszönöm nagyon, többé váltam tőle! Ü.A.

 

2021.02.11.

"Cranio"

Orsihoz megérkezni a rendelőjébe már önmagában is élmény, a béke szigetén való kikötés élménye. Figyelme, nyitottsága és kedves szeretete már az első perctől kezdve elindít valamit, amely a kezelő ágyán fekve csak fokozódik. A mély ellazuláson túl megtapasztalhatod a belső, öngyógyító rendszered pulzálását, a tested felszabadulását. Átadhatod magad az élménynek, Orsinál jó kezekben vagy. Egy óra alatt mintha két hetet aludtam volna, eközben a szervezetem megújult és visszatalált az egyensúlyi állapotába. Hála és köszönet ezért. H.A.


 

2021.01.08.

A lányom nagyon szeret Téged, szívesen jàr Hozzàd és sokkal, de sokkal többet kapott Tőled, mint a logopédiai foglalkozàs. Lelki feltöltődést és megnyugvàst. 
Az egész csalàdunk pedig nagyon hasznos segítséget, tippeket és kontaktokat kapott tőled.
Mindent köszönünk! P.K. és lánya


2020.08.19.

"Cranio"

Orsi, nagyon érdekes és intenzív érzeteket hagyott a cranios kezelés. Most kezdenek az energiák lecsengeni, múlik a zsibongás, és érzem, hogy elfáradtam. Érzem az állkapcsom és a keresztcsontom is. Köszönöm az élményt! S.S. (Két-három órával a kezelés utáni visszajelzés.)


 

2020.07.12.

"Cranio"

Oliból a kezeléseid óta sokkal több kedvesség bukkan elő! Imádja és várja a kezeléseidet! Megkérdeztük itthon, meg tudná-e fogalmazni, mi az a jó érzés, ezt válaszolta: "Olyan, mintha masszíroznának, csak nem érezni a nyomást." Mi vagyunk végtelenül hálásak Neked Orsi, és a sorsnak, hogy hozzád vezetett! K.E.


 

2020.03.22.

"UT 5"
Nagyon megérint mindig Orsi lágy és megtartó figyelme. Ezt eddig már sokszor tapasztaltam a craniosacralis kezelései során, de hogy mindezt képes telefonon keresztül, érintés és személyes találkozás nélkül is éreztetni, az egészen rendkívüli. Női panasszal (méhszájseb polip) kapcsolatban kértem segítségét, telefonon keresztül ultrarövid terápiás konzultációt kértem tőle. A 2 órás folyamat alatt sikerült kifejeznem édesanyám felé ki nem mondott mondatokat, megmutatni neki el nem sírt könnyeket, s a belső gyermekemmel is egy őszintébb, mélyebb s egyben felszabadultabb kapcsolatba kerültem. Orsi végig értő s együttérző figyelemmel kísért, segített a végén lekerekíteni a történetet, s a megosztott meglátásai, megérzései, intuíciója nagyban segített a teljes képet harmóniában látnom. Nagyon hálás vagyok neki, s magamnak is, hogy mertem tőle kérni. Orsi felkészült, megbízható, együttérző s igazán szívvel-lélekkel támogató segítő. R.Á.


 

2020.02.23.

"UT 4"
Biztonságban voltam. Tudtam, hogy rábízhatom magamat. Éreztem, hogy majd ő vezet, és visz a folyamatomban. Közben éreztem, tartja Nekem a teret. Jó volt ebben a biztonságos, puha körülölelő légkörbe megérkezni, és letenni az évek óta cipelt fájdalmam. Megbocsájtottam, kegyelmet kaptam, fellélegezhettem. Hálásan köszönöm Orsi!  K.M.


 

2020.02.16.

"UT 3"

Először is nagyon köszönöm, hogy ilyen kedvesen álltál hozzánk. Én szinte már az első alkalommal, amikor találkoztunk tudtam, hogy a lányom és én is jó kezekben leszünk. Annyira megnyugtató a lényed, a kisugárzásod, hogy azt éreztem, már régebb óta ismerlek és veled bármiről beszélhetek.
A néhány alkalmas craniosacralis kezelés után lezárásként egy mélyebb terápián, beszélgetésen voltam nálad.
Türelmesen, empatikusan vezettél végig a kezelés alatt, hogy beszéljek a gyermekkoromról, a szüleimmel és testvéreimmel való kapcsolatomról. Végül az édesapámmal való kapcsolatomat gondoltam rendezendő feladatnak. Egy kicsit feszélyezett az a gyakorlat, amikor oda kellett képzelni apukámat velem szemben a kanapén és elmondani neki, amit vele kapcsolatban gondolok. De a türelmed, biztatásod, megnyugtató lényed végül engem is feloldott és sikerült hangosan kimondanom olyan érzéseket, amelyeket eddig csak magamban tartottam és nyomasztottak.
Bár még van min dolgoznom az érzelmeim terén, az elakadásokban, a veled való találkozások sokat lendítettek rajtam. A munkahelyemen is ki tudom mondani, hogy mi az, amit nem tudok elviselni, mi az, ami nem okoz örömöt. Nagyon valószínű, hogy váltani fogok, bár ez még beletelik majd egy kis időbe, de a kezelések mindenképpen segítettek abban, hogy meg tudjam magamnak fogalmazni, hogy mit nem szeretnék már.
Köszönöm Neked! T.E.


 

2020.01.31.

"Cranio"

Nagyon hálásak vagyunk, hogy RÁD találtunk. Te egy földre szállt ANGYAL vagy, aki olyan képességet, kapott amivel segít másokon. Szóval szuper hogy vagy! T.I. és T.F.


 

2019.12.06.

"UT 2"

Ez a kezelés/teràpia maga a Csoda! Igazàból nem tudtam,hogy hogy fog tudni segíteni Orsi, csak nagyon vágytam, hogy valaki segítsen az én megoldhatatlannak tűnő szituációmban. Fantasztikus volt, ahogy kikristàlyosodott a vezérfonal, ami mentén haladtunk, hogy mennyire egyeket gondoltunk, a felismerések, ahogy megértettem a másik fél mükődési elvét: hogy miért viselkedik és gondolkodik úgy, ahogy, és ezàltal szeretetteljesebb tudok Vele lenniá és tudom, hogy ez Nála is nyitást és szeretet-lavinát fog eredményezni. Ajánlom mindenkinek aki nehéz élethelyzeten megy keresztül, vagy nem tud kommunikálni valakivel, akivel márpedig kellene. Felemelő érzés, hogy láttam a pozitív végkifejletet, és megtapasztaltam a bennem rejlő erőt, amihez bármikor (és most már tudom, hogy Orsi nélkül is) hozzáférhetek. Köszönöm! Egy angyal vagy♡ K.L.Á. 


 

2019.11.09.

"UT 1"
Teljesen elkeseredve, darabokra hullva, kevés energiával, millió nehézséggel a fejemben érkeztem a terápiára. Mivel rég találkoztunk, nagyjából 1 éve, ezért elmeséltem a velem történteket, és azokat a gondolatokat, amik mostanában nyomasztanak. Édesapám halálának feldolgozásához most kértem először segítséget. Kezdetben meglepődtem/megijedtem, hogy nem a szokásos menetben fog történni a terápia, de bíztam Benned, a tudásodban. Kicsit nehéz volt odaképzelnem a kanapén ülő édesapámat, de kellő türelemmel, rugalmassággal megoldottad a helyzetet. Olyan gondolatokat, olyan mondatokat hallhattam általad apukámtól, amik a bennem lévő elakadások oldását elősegítették. Megnyugvást, bizonyosságot éreztem utána, erősebb lettem tőle. Nekem is sikerült megfogalmaznom azokat az érzéseket, amik a halála óta kavarogtak benne. Megerősítetted bennem azt, hogy bármikor beszélhetek apuval, nyugodtan mondjam ki hangosan az érzéseimet. Mióta visszakaptam a terápián azt a hiányzó részt, ami apu halálakor keletkezett bennem, sokkal egységesebbnek érzem magam. Azóta minden nap visszhangzik a fejemben a mondat: „Bízz magadban, figyelj az érzéseidre!” T. J.


 

2019.09.05.

"Cranio"

Köszönöm a mai Cranio kezelést drága Orsi!
Magam sem hiszem, de annyira hatásos volt a mai 1. alkalom, hogy nem fájok! Nagyon várom a hétfőt, még az is lehet, hogy az amúgy jó drága injekció kúrát is lemondhatom! Mi lehet még ennél jobb? S.Ági


 

2019.07.08.
Nagyon szeretem, ahogy az emberekkel bánsz. Gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt. Zoé  


 

2019.04.27.
"Cranio"

Szia Orsi,
1 éve voltunk nálad kezelésen Kingával (arc aszimmetria miatt). Azért írok, hogy elmondjam, hogy voltunk a héten az ortopédián ellenőrzésen, és a doktornő nagyon örült, hogy milyen szuperül rendbe jött Kinga arca. És örült hogy elmentünk a kezelésre, hiszen ő nagyon ajánlotta.
Azt mesélte, hogy nagyon sok gyereknek lenne szüksége rá, de a szülők sok esetben nem viszik el, és ő sem ismer konkrétan olyan embert aki gyerekekkel foglalkozik.
Kérte, hogy mondjam el, hogy hova vittem Kingát. Meséltem rólad.

Minden jót kívánok!
Erika
 
Sz.E. és kislánya K.


 

2019.03.05.
"Cranio"

Lányomat 15 hónapos korában megműtötték, ami elkerülhetetlen és szükséges volt. Utána úgy éreztem, hogy bár mindent megtettem azért, hogy enyhítsem a szenvedéseit, illetve, hogy fel tudja dolgozni a történteket, szükséges valamilyen kívülről jövő oldás vagy kompenzáció, hiszen ez egyrészt egy külső beavatkozás volt, másrészt engem is megviseltek a történtek, ezért nem tudtam neki maradéktalanul segíteni saját érintettségem miatt. Mivel Orsit már régebben ismerem, egyértelmű volt, hogy hozzá fordulok. A craniosacralis kezelést korábban már magam is próbáltam, kíméletessége és lágysága miatt ideálisnak találtam a lányom számára.
Összesen 3 alkalommal voltunk Orsinál, a lányom fokozatosan, de hamar feloldódott, egyre inkább hagyta a kezelést, nagyon szívesen vett benne részt. Orsi könnyen illeszkedett a lányomhoz, mivel nagy empátiával és érzékenységgel fordult felé, hamar kialakult a megfelelő kapcsolat közöttük, mely Orsi szó szerinti, és átvitt értelembeli tapintatosságának is egyaránt köszönhető.
Az első kezelés után még átmenetileg kicsit érzékenyebb volt, de a második után már alig tapasztaltunk ilyesmit. Elsősorban azt szerettem volna, ha a lányom mind testileg, mind lelkileg visszanyerhetné egyensúlyát. Ez olyan mértékben sikerült, hogy már 2 kezelés után nem sírt a gyerekorvosnál, holott korábban vigasztalhatatlanul üvöltött akkor is, ha csak orvos közelében voltunk. Az utolsó kezelést követően 12 nappal kapott oltásnál sem sírt egyáltalán! Nem volt bennem ilyen irányú elvárás, teljesen megdöbbentem ezen a hatalmas, pozitív irányú változáson! Nagyon hálásak vagyunk Orsinak mindezért!
 
B.T. és kislánya E.


 

 2018.06.15.

"Cranio"

Találkozások

Egy nap, egy nagyon különleges, aprócska Tündérlány – aki még a 3. életévét sem töltötte be – érkezett hozzám édesanyjával. Esett az eső. Ahogy megpillantottam őt kis esőkabátjában, gumicsizmájában, valami azonnal a szívemig hatolt, és mosolyt csalt az arcomra. Megérintődtem. Nehéz szavakkal kifejezni ragyogását, erejét, fényét, ami a Lényéből fakadt. Látogatásuk oka az volt, hogy Anna gyakorta keserves sírással ébred fel éjszaka. Édesanyja szeretne neki segíteni, mert nagyon nehéz látnia, hogy kislánya fél és nem tudja még elmondani, hogy mitől. Anna egy rendkívül barátságos, nyitott, cserfes kislány. Ismerkedésünknek remek teret nyújtott egy szerepjáték a lovacskákkal. Úgy éreztem, a craniosacralis kezelés gyengéd módszere segíthet Annának, a benne zajló folyamatok kiegyenlítésében, a feszültségek feloldásában. Amikor már biztonságban érezte magát, felpattant a kezelőágyra. Ekkor bepillanthattam Anya és Gyermeke szereteten, kölcsönös bizalmon, lélekszinten létrejött kötődésen alapuló kapcsolatába. A teljesség volt jelen abban a pillanatban. 
Hiszek abban, hogy minden találkozásnak itt a Földön célja van. 
Anna gyógyít a jelenlétével.
Miután elmentek, élesen bevillant bennem egy gyermekkori emlékem. Még óvodás lehettem, amikor elkaptam valamilyen betegséget, amitől napokig 40 fok feletti lázam volt. Ott történt valami. Onnantól kezdve éjszakánként, szinte minden éjszaka "rémálmaim" voltak. Ordítva, zokogva riadtam fel, frászt hozva ezzel anyukámra. Valaki, valakik álltak az ágyamnál. Anyukám próbált megvigasztalni, hogy nincs ott senki, de hiába. Ezek a "látogatások" még most, felnőtt koromban is megmaradtak, de a spirituális lényem kibontakozásával, megtanultam kezelni ezen helyzeteket.

Az édesanyával is megosztottam ezt a felbukkanó emlékemet, melyre az alábbi válasz érkezett:

„Kamasz koromban nekem is volt két alkalommal megmagyarázhatatlan, furcsa élményem, amiről tudom, hogy átéltem és nem álom volt, ezért el tudom fogadni, hogy a valóságnak létezhet egy olyan szegmense, ami kívül esik a számomra érzékelhető világon. Ezért is köszönöm, hogy elmesélted a te történetedet, mert bizonyosabbá teszi, amit átéltem.Tegnap reggel, életében először ébredt úgy Anna, hogy beszélt az álmáról. Láttam rajta, hogy benne még összemosódott az álom és a valóság, de már az is nagy lépés, hogy beszélni tudott róla. Ma pedig dúdoltam egy dallamot, és megkérdeztem tőle, hogy melyik meséből van, mert nem emlékszem rá. Erre ő azt mondta, hogy az nem meséből van, hanem egy másik világból, ahol másik gyerekek élnek, de mi oda nem mehetünk. Lehet, hogy ez csak gyermeki fantazmagória, de felkaptam rá a fejem.Talán benne is elindult valami. Még egyszer, nagyon köszönöm azt a sok szeretetet és kedvességet, ami belőled árad és hogy időt és energiát szántál ránk.” S.T. és kislánya A.


Fél év múlva felhívott az édesanya, hogy elmondja, fogalma sincs, mit csináltam akkor, amikor nálam jártak Annával, de azóta nem sír, ha felébred. A férjével ámulnak a változás előtt.


 

2018.05.18.
Nyelvlökéses nyelés vizsgálaton járt nálam egy édesanya, tíz éves kisfiával. Este az édesanya írt nekem egy levelet, melyben ez állt:
"A fiam azzal ment aludni ma este, hogy "Anyu, köszönöm, hogy elvittél ma Orsihoz." Nem jellemző, hogy ilyent mondjon :)... Alig várom a folytatást!" SzMH és S
 


 

2018.03.10.
Orsi éterien finom lélek, kiegyensúlyozott, nyitott, hisz magában és az Isteniben. Ő maga isteni. Beérett a gyümölcs. H.T. 
 


 

2017.12.22.
"Cranio"
Kedves Orsi! Köszönjük a kedvességedet és azt a nyugalmat, kikapcsolódást, amit a rohanó világunkban nyújtott az az egy óra, amit nálad töltöttünk. L.V. és lánya

 


 

2017.05.19.

"Cranio"

Egy édesanya visszajelzései, fia cranios kezelései után
2017. márc. 19.
Sokat simogat engem, és felszabadultabban mozog a játszótéren. Látom, hogy Botira nagyon jó hatással van a cranio és Te is.
2017. márc. 23.
Boti azt mondja lágyan hazafelé jövet: "Orsi néni szeret. Te is szeretsz?”
2017. ápr. 2.
Boti apukáját is meglepte, hogy mennyit beszélt a fiunk tegnap este, és egyszer választékosan kifejezve magát olyasmit mondott neki, aminek a megértéséhez magasabb rálátás kell. A kényszeres dolgait (pl. villanykapcsolók tapogatása váltott kézzel, ellenőrzés, minden rendben van-e) abbahagyta. Hazafelé busszal utaztunk megint, Boti az ablak felé fordulva szemlélte az embereket, az életet. Annyira tetszett neki a nézelődés, szívta magába a tapasztalásokat.
2017. ápr. 28.
Úgy kezdett el viselkedni, mint aki beiratkozott egy intenzív nyelvtanfolyamra! Két fejezetet olvastunk el egyszerre a Kököjszi és Bobojszából (tavaly még szinte semmilyen felolvasást nem hallgatott végig), műsoros verses lemezt vásároltunk, nagy becsben tartja, le vannak írva a versek a mellékletben, és egyszerre már többször végighallgatta, és közben olvasta a szöveget. Kérdezget, pl. hogy kell teát készíteni, nagy adag teákat iszik, imádja a teák színét, az aromáját, nézegeti a filtereket, teásdobozokat. Tegnap hozta a teregetni való ruhát, mindent kiadogatott nekem az erkélyre, magától kezdeményezte, én a hazaérésünk utánra akartam ezt hagyni. Olyan gyereklemezeket hallgat, amiket korábban elő se lehetett venni. 
2017. máj. 4.
Boti érdeklődése töretlen a beszéd iránt. Ma délután magától mondta, hogy szeretne jobban beszélni. Emleget Téged, amikor kijöttünk a suliból kérdezte, hogy ma nem megyünk-e Orsi nénihez. Azt feleltem, hogy fogunk még menni, csak most néhány hetet kihagyunk. 
2017. máj. 14.
Már látszik Boti iskolai teljesítményén is a fejlődés! A tanítónője úgy látja, hogy önállóbb lett és a szövegértés felmérője minden eddiginél jobban sikerült!
Hálás vagyok a Teremtőnek, hogy a kísérőnk lettél, és szeretettel, hittel támogatsz minket! S.Gy.

Boti 8 éves. Autizmussal diagnosztizálták.

 


2017.04.30.
Mikor először ástunk veled, az az érzésem volt, hogy az Isten téged segítőnek teremtett. Nagy bizalommal bíznám rád a gyermekem. Ezt ma is így gondolom, sőt megerősítetted magad, hogy főleg a gyerekeket tudod segíteni, mert az hogy a gyerekek nyelvét jobban érzed, az nem kétséges. Ha a felnőttekből is a gyermeki ént ki lehet hozni, akkor azzal lehet kommunikálni, és jobban lehet dolgozni vele. Mikor belőlem is kihoztad a gyermeki régmúltat, azt a mai napig nem felejtem el, olyan felszabadult jó érzés volt. Most az a gyermeki én boldog, és megtalálta a szerelmet és boldog. De mint mindenki, a helyzetének megfelelően kapja az élet lapjait, nem egyszerű. De mivel Isten útjai kifürkészhetetlenek, mindig vannak akadályok, amit akár próbának, akár bizonyosságnak nevezünk, de túllépünk rajta és megkapjuk a megoldást. Ne add fel a lelkesedésed, tényleg ott vagy ahol lenned kell. T.M.

 

2016.07.10.
Orsi (Holló Orsolya) lelkének tiszta szeretetével dolgozik, tudja, hogy amit lát, az a valóságnak egy jelenbeli darabja, pillanata, az ember mögé és köré képzeli a lehetőségeket. Előttünk van egy kődarab, és még nem tudjuk, milyen szobor lesz belőle, remekművet a szobrász farag belőle, ő az, aki a darab kőbe beleképzeli az alkotását, és megvalósítja. Ilyen értelemben Orsi egy mesterszobrász. Évek óta ismerem, a mi óvodánkban dolgozott logopédusként. Akkoriban B., a kisfiam még csak 5 éves volt, és Orsi rendhagyó szemléletű, személyiségközpontú logopédiai terápiája alatt meglepő ívű fejlődést mutatott. Annyira nagy hatással voltak a fiamra ezek az órák, hogy itthon is el kellett ezeket játszani a történtek felelevenítésével, ahol újraélhette, hogy őszinte szeretettel és megértéssel foglalkozik vele valaki, aki nem a családhoz tartozik.
B. idén ősszel tölti be a 8. évét. Egyre jobban nyílik, gyakran szinte már cserfes. Az iskolában jó tanuló lett, beszédzavara megszűnt, kommunikációja kölcsönös, figyelme felkelthető és terelhető, szemkontaktust használ, érthetően, logikusan beszél. Minden tekintetben életkorának megfelelően orientált.
Most én járok Orsihoz theta healing terápiára. A fiam viselkedési és beszédbeli nehézségeiben kezdettől fogva a saját nehézségeimet éltem újra, melyek a születésemet megelőző időkben gyökereznek. Módosult tudatállapotokban megjelent képein és álomszerű jelenetein keresztül hibás családi mintákat, szeretteim bennem rögzült elavult és korlátozó hitrendszereit oldottuk, melyeket B. is átvett. Örökre hálásak leszünk a sorsnak, hogy találkoztunk veled, Orsi!
S.Gy.

 

2016.06.12.
Orsi!! Rengeteget beszélget veled a lelkem. Ma a tus alatt zokogtam. Boldog vagyok, hogy a Lányom érettségizik. Nem érdekel az eredménye. Azt látni, hogy idáig eljutott, ez a mennyei érzés csodálatos. Az a pici lány- angyal mit ki nem bírt. Rengeteg mindent nem jól csináltam, de itt vagyunk. Törnek fel az emlékek. Sírok és boldog vagyok, nem adtam fel. Rendkívül hálás vagyok a 2 gyermekemnek és annak a kis angyalnak is, aki csak picit volt itt tanítani. Köszönöm, hogy támogatóm vagy. B.É.
 


2016.04.20.
Nagyon örülök, hogy Orsi közvetítésével tapasztaltam meg a Theta Healing módszert. Orsi személyisége, nyitottsága, kedvessége, hozzásegített kezdeti bátortalanságom leküzdéséhez. 
Minden kezelés során mélyen bennem nyugvó problémákat hoztunk felszínre, illetve oldottunk fel. Legjobb élményem az újjászületésem volt. Több olyan akadályba ütköztem, amely a jelen életemet nehezíti, döbbenetes volt a felismerés. Nagyon hálás vagyok Orsinak, akiben megvan a szeretettel gyógyítás képessége. Ajánlom minden, gyógyulni és változni vágyó embernek! K.K.
 


2016.04.10.
Néhány hónapja kezdtem el Orsihoz járni. Minden alkalommal izgalmas tapasztalat megélni, ahogy egy jelenkori élethelyzet összekapcsolódik egy múltbéli eseménnyel, történéssel. Döbbenetes élmény, ahogy szinte kihangosítja egyes gondolataimat pusztán a megérzései által. Mindenkinek felismerésekkel teli időutazást kívánok Orsi kalauzolásával.
V.D.