Cranio Ultrarövid terápiás konzultáció

ULTRARÖVID TERÁPIÁS KONZULTÁCIÓ

 

 

"Holló Orsolya az általam kiemelten ajánlott konzulensek körébe tartozik. Személyét nagyra becsülöm, szakmai munkájában megbízom. Tudását és tapasztalatait folyamatosan bővíti, rendszeresen részt vesz az általam tartott módszertani továbbképzéseken. Fordulj Orsolyához bizalommal - jó szívvel ajánlom! 
Dr. Buda László"


Mi az ultrarövid terápia®?

Intenzív egyéni konzultációs módszer, melyet Dr. Buda Lászlótól orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta, a SzomatoDráma® és az Ultrarövid Terápia® módszerek megalkotójától, a „Mit üzen a tested?” és a „Mit üzen a lelked?” című könyvek szerzőjétől sajátítottam el. https://ultrarovidterapia.hu


miért ultrarövid?

Ultrarövid, mert
gyors, azaz másfél- két órás a találkozásunk,
mély, azaz intenzíven azzal foglalkozunk, ami a leglényegesebb az életében,
hatékony, azaz ebben a rövid időkeretben igyekszünk olyan felismerésekig jutni, ahol érdemi döntések születhetnek, melyek segíthetik a haladást az úton.


mi történik egy "ut" ülés során?

Megérkezését követően kényelmesen helyet foglal a kanapén, majd beszélgetésünk kezdetét veszi. Ön mesél, én nyitott szívvel hallgatom. Történetmesélésének egy pontján lehetősége nyílik egy képzeletbeli "játék"-ra. Egy kissé átrendeződik a díszlet, és Ön máris saját fogadótermében ül, ahová meghívhatja azon személyt/személyeket, akinek/akiknek addig kimondatlan, lezáratlan, befejezetlen gondolatait, mondatait átadhatja. Ez az a hely, ahová képzeletben meghívhatja azt a személyt, akivel szeretne valamit elrendezni, vagy aki úgy ment el, hogy nem volt lehetősége tőle elbúcsúzni...


miért jó egy "ut" ülésen részt venni?

Gyakran cipelünk magunkkal olyan érzelmi lenyomatokat, amelyek - tudtunkon kívül - fogva tartanak, megakadályozzák lelkünk szabad szárnyalását. Például, amikor rájövünk arra, hogy egy régmúltban gyökerező félreértés mind a mai napig a neheztelés érzését, vagy akár a haragot rejti a szívünkben valaki olyan ember iránt, aki talán már nem is részese a mindennapjainknak. Egy-egy felismerés, megértés óriási felszabadító erővel bír. Valaminek az elfogadása, visszafogadása önmagunkba ismét teljes egésszé tesz, ezáltal új lendületet adva a továbbhaladásra. 


kinek ajánlott részt venni egy "ut" ülésen?

Tizenhat éves kortól mindenkinek, aki készen áll arra, hogy felszabadítsa lelkét, aki lényének teljes egészét szeretné megtapasztalni.


mennyire hatékony ez a módszer?

A visszajelzések menüpontban "UT" alcímmel olvashat reflexiókat. TOVÁBB >>>


Mennyi ideig tart a konzultáció?

Érdemes 2 órát szabaddá tennie.


cranio-ut 3 alkalom a haladni vágyóknak! 

A részletekért kattintson ide!


árak

2022. szept. 1-jétől változás!
 


 

 

nyilatkozat