Cranio Ultrarövid terápiás konzultáció

ULTRARÖVID TERÁPIÁS KONZULTÁCIÓ

 

Mi az ultrarövid terápia®?

„Az Ultrarövid Terápia® egy – Dr. Buda László által kifejlesztett – intenzív egyéni konzultációs módszer, melynek legfőbb jellemzői a gyorsaság, a mélység és a hatékonyság. Rövid időkeretben, a lényegre fókuszálva igyekszünk jelentős felismerésekig jutni, érdemi döntéseket hozni és konkrét lépéseket tenni a vágyott változás felé. Bővebben: https://ultrarovidterapia.hu/


miért ultrarövid?

Ultrarövid, mert
gyors, azaz másfél- két órás a találkozásunk,
mély, azaz intenzíven azzal foglalkozunk, ami a leglényegesebb az életében,
hatékony, azaz ebben a rövid időkeretben igyekszünk olyan felismerésekig jutni, ahol érdemi döntések születhetnek, melyek segíthetik a haladást az úton.


mi történik egy "ut" ülés során?

Megérkezését követően kényelmesen helyet foglal a kanapén, majd beszélgetésünk kezdetét veszi. Ön mesél, én nyitott szívvel hallgatom. Történetmesélésének egy pontján lehetősége nyílik egy képzeletbeli "játék"-ra. Egy kissé átrendeződik a díszlet, és Ön máris saját fogadótermében ül, ahová meghívhatja azon személyt/személyeket, akinek/akiknek addig kimondatlan, lezáratlan, befejezetlen gondolatait, mondatait átadhatja. Ez az a hely, ahová képzeletben meghívhatja azt a személyt, akivel szeretne valamit elrendezni, vagy aki úgy ment el, hogy nem volt lehetősége tőle elbúcsúzni...


miért jó egy "ut" ülésen részt venni?

Gyakran cipelünk magunkkal olyan érzelmi lenyomatokat, amelyek - tudtunkon kívül - fogva tartanak, megakadályozzák lelkünk szabad szárnyalását. Például, amikor rájövünk arra, hogy egy régmúltban gyökerező félreértés mind a mai napig a neheztelés érzését, vagy akár a haragot rejti a szívünkben valaki olyan ember iránt, aki talán már nem is részese a mindennapjainknak. Egy-egy felismerés, megértés óriási felszabadító erővel bír. Valaminek az elfogadása, visszafogadása önmagunkba ismét teljes egésszé tesz, ezáltal új lendületet adva a továbbhaladásra. 


kinek ajánlott részt venni egy "ut" ülésen?

Tizenhat éves kortól mindenkinek, aki készen áll arra, hogy felszabadítsa lelkét, aki lényének teljes egészét szeretné megtapasztalni.


mennyire hatékony ez a módszer?

A visszajelzések menüpontban "UT" alcímmel olvashat reflexiókat. TOVÁBB >>>


Mennyi ideig tart a konzultáció?

Érdemes 2 órát szabaddá tennie.


cranio-ut 3 alkalom a haladni vágyóknak! 

A részletekért kattintson ide!


árak
 


jogi nyilatkozat

 


 

 

nyilatkozat