Cranio Ultrarövid terápiás konzultáció

Pajzsmirigyem
gyógyulási folyamata
Agykontrollal
(24:26-31:30)


Pajzsmirigyem
gyógyulási folyamata
SzomatoDrámával
(17:00-tól)


Rólam

 

Miért születtem ide a Földre?

Hogy megtapasztaljam önmagam olyannak, amilyennek Isten megteremtett.

Ha röviden visszatekintek az elmúlt 25-30 évemre, hogy mi mindennel foglalkoztam, milyen sokfelé próbáltam ki már magam (voltam színész, kozmetikus, jelenleg gyógypedagógus-logopédus, craniosacralis biodinamika kezelő, Ultrarövid terápiás konzulens, utóbbi kettő „szerelem hivatás”), akkor leginkább az tűnik ki, hogy az ember és ember közti kapcsolódás a közös nevező. Mindegyik színtéren teljes hittel voltam/vagyok jelen. Milyen érdekes, hogy innen, ebből a pillanatból visszatekintve olyan, mintha nem is rólam, hanem egy közeli ismerősömről elmélkednék, pedig nem, nagyon is bennem vannak azok a részek, nevezzük aspektusoknak, akik akkor, ott, abban a múltbéli időpillanatban megéltek valamit. Azt hiszem, így az életem felénél járva elmondhatom, hogy kezdem kapiskálni a jelenlét fontosságát. Értékelni tudom mindazt a sokszínű tapasztalást, ami formált, alakított, hogy most olyan lehetek, amilyen. Hogy milyennek is látom magam? Hmmm… erre a kérdésre nem is olyan könnyű válaszolni. Ami legelső válaszként felötlik bennem az az, hogy hiszek. Hiszek az emberi jóságban, hiszek a feltétel nélküli szeretetben, hiszek az egymás iránti alázatban, tiszteletben, hiszek a szerelemben, hiszek az örökkévaló létezésben. Hiszek a hivatásomban, hogy általa az emberek olyan tapasztaláshoz juthatnak önmagukról, amely figyelmüket saját belső világukra, szervezetük csodálatos működésére irányítja, ezáltal kinyitva egy kaput az önismeret, önelfogadás és önszeretet birodalmába.

                                      


pajzsmirigyem

Csodálattal tisztelgek szervezetem öngyógyító képessége előtt. Legmeghatározóbb sikeremnek a pajzsmirigyemmel való találkozás utáni gyógyulási folyamatot tartom. Erről részletesen a 2015. január 6-i II. Országos Agykontroll Webkonferencián beszéltem, melynek hangfelvétele a bal oldalon található első videóban hallható.

A második videóban Dr. Buda László orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta, a SzomatoDráma® és az Ultrarövid Terápia® módszerek megalkotója, egy előadás keretében, a történetemen keresztül mutatja be a SzomatoDráma játékot. Ide kattintva el is olvasható. 


HITVALLÁSOM

"Belső látással" jelen lenni

"Pető András, a mozgásterápiai intézet zseniális, ma már világhírű alapítója furcsa ember volt. Megragadó belső erejű, daimonikus ember. (A görög daimon szellemi, isteni lényt jelent.) Olyan emberre mondjuk, hogy daimonikus, aki a maga legbensőbb énjét úgyszólván korlátozás nélkül kinyilvánítja. [...] Budapesten [...] a gyermekparalízis-járvány idején gyógyhelyet rendezett be egy pincében, orvosi papír szerint gyógyíthatatlan, bénult gyerekek számára - és eredményesen gyógyítani kezdte őket. [...] meggyógyított például gerinctörötteket is. [...] azzal vádolták Petőt, hogy sarlatán [...] azt mondta, hogy meditációban ragadja meg, melyik betegének milyen gyakorlatra van szüksége [...] Hogy csinálta mindezt Pető? Befelé figyelt. Tudatosan [...] kereste fel "belső látásait". Azaz: ösztönösen csinálta. A megtisztított tudat által megelevenített ráérzésekkel, intuícióval."
(Vekerdy Tamás: Jól szeretni tudod-e, hogy milyen a gyereked?)

Nyilatkozat

Az "Logopédia, Cranio, Ultrarövid terápiás konzultáció" honlapon megjelenő bejegyzések tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak teljeskörű választ egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülő kérdésekre, továbbá az általam nyújtott tevékenységek nem pótolják vagy helyettesítik az orvosi vagy más egészségügyi szakemberek általi kivizsgálást, kezelést.