hullámai

 

 
Pajzsmirigyem
gyógyulási folyamata
Agykontrollal
(24:26-31:30)


Pajzsmirigyem
gyógyulási folyamata
SzomatoDrámával
(17:00-tól)


Rólam


ÚTMUTATÓ AZ ÉLETHEZ

"Amikor elkezdtem szeretni önmagam, észrevettem, hogy a kínok, a szenvedések és érzelmi fájdalmak csak figyelmeztető jelei annak, hogy a saját igazságom ellenében élem az életem.
Ma már tudom, hogy ez: HITELESSÉG.

Amikor elkezdtem szeretni önmagam, megértettem, hogy mennyire tud bántani valakit az, ha rá akarom erőltetni a vágyaimat, miközben az idő még nem jött el erre, illetve az adott személy még nem állt készen rá, még akkor is, ha ez a személy én magam voltam.
Ma ezt úgy hívom: TISZTELET.

Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felhagytam azzal, hogy másfajta élet után vágyakozzak és láttam, hogy minden, ami körülvesz, az valójában egy lehetőség arra, hogy fejlődjek.
Ma ezt úgy hívom: ÉRETTSÉG.

Amikor elkezdtem szeretni önmagam, megértettem, hogy minden körülmények között a megfelelő helyen és időben vagyok és minden a megfelelő pillanatban történik. Így nyugodt lehetek.
Ma ezt úgy hívom: ÖNBIZALOM.

Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felhagytam azzal, hogy raboljam a saját időmet és abbahagytam a jövőre vonatkozó nagy tervek gyártását.
Ma csak olyan dolgokat cselekszem, amik örömet szereznek nekem és boldoggá tesznek. Olyan dolgokat, amik felvidítják a szívemet. Mindezt a magam módján csinálom, a saját ritmusomban.
Ma ezt úgy hívom: EGYSZERŰSÉG.

Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felszabadítottam magam azok alól a dolgok alól, amik nem tettek jót az egészségemnek - ételek, emberek, dolgok, helyzetek és minden, ami elvitt önmagamtól. Először ezt a hozzáállást
egészséges egoizmusnak tartottam.
Ma már tudom, hogy ez: ÖNMAGAM SZERETETE.

Amikor elkezdtem szeretni önmagam, felhagytam azzal a próbálkozással, hogy mindig igazam legyen, és azóta sokkal kevesebb alkalommal tévedtem.
Ma ezt úgy hívom: SZERÉNYSÉG.

Amikor elkezdtem szeretni önmagam, elutasítottam, hogy a múltban éljek és a jövő miatt aggódjak. Most, csak a pillanatnak élek, ahol MINDEN történik.
Ma napról napra élem az életem és úgy hívom: BETELJESEDÉS.

Amikor elkezdtem szeretni önmagam, észrevettem, hogy az elmém képes arra, hogy zavarjon és beteggé tegyen. De ahogy összekapcsoltam a szívemmel, az elmém nagyon hasznos szövetségessé vált.
Ma ezt úgy hívom: A SZÍV BÖLCSESSÉGE.

Nem kell, hogy féljünk a vitáktól, összekülönbözésektől vagy bármilyen problémától önmagunkkal vagy másokkal.
Még a csillagok is összeütköznek néha, és a találkozásukból új világok születnek.
Ma már tudom, hogy EZ AZ ÉLET!!!! "
Charlie Chaplin (1959)


pajzsmirigyem

Csodálattal tisztelgek szervezetem öngyógyító képessége előtt. Legmeghatározóbb sikeremnek a pajzsmirigyemmel való találkozás utáni gyógyulási folyamatot tartom. Erről részletesen a 2015. január 6-i II. Országos Agykontroll Webkonferencián beszéltem, melynek hangfelvétele a bal oldalon található második videóban hallható.

A harmadik videóban Dr. Buda László pszichiáter, pszichoterapeuta, a SzomatoDráma módszer megalkotója, egy előadás keretében, a történetemen keresztül mutatja be a SzomatoDráma játékot. Ide kattintva el is olvasható. 


HITVALLÁSOM

"Belső látással" jelen lenni

"Pető András, a mozgásterápiai intézet zseniális, ma már világhírű alapítója furcsa ember volt. Megragadó belső erejű, daimonikus ember. (A görög daimon szellemi, isteni lényt jelent.) Olyan emberre mondjuk, hogy daimonikus, aki a maga legbensőbb énjét úgyszólván korlátozás nélkül kinyilvánítja. [...] Budapesten [...] a gyermekparalízis-járvány idején gyógyhelyet rendezett be egy pincében, orvosi papír szerint gyógyíthatatlan, bénult gyerekek számára - és eredményesen gyógyítani kezdte őket. [...] meggyógyított például gerinctörötteket is. [...] azzal vádolták Petőt, hogy sarlatán [...] azt mondta, hogy meditációban ragadja meg, melyik betegének milyen gyakorlatra van szüksége [...] Hogy csinálta mindezt Pető? Befelé figyelt. Tudatosan [...] kereste fel "belső látásait". Azaz: ösztönösen csinálta. A megtisztított tudat által megelevenített ráérzésekkel, intuícióval."
(Vekerdy Tamás: Jól szeretni tudod-e, hogy milyen a gyereked?)

Nyilatkozat

Az "A változás hullámai" honlapon megjelenő bejegyzések tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek, így nem adhatnak teljeskörű választ egy adott betegséggel vagy más témával kapcsolatban felmerülő kérdésekre, továbbá az általam nyújtott tevékenységek nem pótolják vagy helyettesítik az orvosi vagy más egészségügyi szakemberek általi kivizsgálást, kezelést.