hullámai

"KANAPÉ"

 

KÉNYELMESEN OTTHON A SAJÁT KANAPÉJÁN ONLINE!

 

 

 

mi is az a "kanapé"?

Ez az a hely, ahová képzeletben meghívhatja azt a személyt, akivel szeretne valamit elrendezni, vagy aki úgy ment el, hogy nem volt lehetősége tőle elbúcsúzni...


mi történik egy "kanapé" ülés során?

Megérkezését követően kényelmesen helyet foglal a kanapén, majd beszélgetésünk kezdetét veszi. Ön mesél, én nyitott szívvel hallgatom. Történetmesélésének egy pontján lehetősége nyílik egy képzeletbeli "játék"-ra. Egy kissé átrendeződik a díszlet, és Ön máris saját fogadótermében ül, ahová meghívhatja azon személyt/személyeket, akinek/akiknek addig kimondatlan, lezáratlan, befejezetlen gondolatait, mondatait átadhatja. 


miért jó egy "kanapé" ülésen részt venni?

Gyakran cipelünk magunkkal olyan érzelmi lenyomatokat, amelyek - tudtunkon kívül - fogva tartanak, megakadályozzák lelkünk szabad szárnyalását. Például, amikor rájövünk arra, hogy egy régmúltban gyökerező félreértés mind a mai napig a neheztelés érzését, vagy akár a haragot rejti a szívünkben valaki olyan ember iránt, aki talán már nem is részese a mindennapjainknak. Egy-egy felismerés, megértés óriási felszabadító erővel bír. Valaminek az elfogadása, visszafogadása önmagunkba ismét teljes egésszé tesz, ezáltal új lendületet adva a továbbhaladásra. 


kinek ajánlott részt venni egy "kanapé" ülésen?

Tizenhat éves kortól mindenkinek, aki készen áll arra, hogy felszabadítsa lelkét, aki lényének teljes egészét szeretné megtapasztalni.


mennyire hatékony ez a módszer?

A visszajelzések menüpontban "kanapé" alcímmel olvashat reflexiókat. TOVÁBB >>>


Mennyi ideig tart a beszélgetés?

Érdemes 2 órát szabaddá tennie.


 

árak
 


 

 

nyilatkozat