Cranio Ultrarövid terápiás konzultáció

Craniosacralis Biodinamika

 

mi a craniosacralis biodinamika?
 

Egy új, tudatosabb hozzáállás önmagunkhoz és a stresszhez

Testünk, lelkünk és szellemünk alig várja, hogy elengedhesse magát és ellazuljon. Ezt az állapotot könnyedén elmélyíthetjük, ha szándék- és értékelésmentesen, nem beleavatkozva, csak hagyjuk megtörténni, teljességgel átadva magunkat a változás lehetőségének. 


Felelősségvállalás önmagunkért, az egészségünkért

Amikor ellazulunk és fokozódik a tudatosságunk, felbukkanhat az önmagunk iránt érzett szeretet, önmagunkért vállalt felelősség érzése. A legjobb, amit ilyenkor tehetünk, hogy megengedjük a testünknek, hogy élhessen saját ritmusával, belső bölcsességével.


a kezelés célja és jellemzője

Terapeutaként gyengéd érintéssel követem szervezete természetes hullámait és ritmusát, ezáltal segítem az öngyógyító és önszabályozó erők fokozott hatékonyságú működését. A kezelés során időt adunk a testnek, hogy megmutatkozzon és felfedje magát. Dr. Sutherland tanítása, hogy szándék nélkül, manipulációmentesen a Jelenlétet alkalmazva, a test jelzéseit meghallva, a mozgásokat csak követve, nem beleavatkozva történik a kezelés.
A biodinamikus cranio erőterében a fókusz a test veleszületett intelligenciájára irányul. Az egészség a tökéletes mátrix, 
egyensúlyi állapot, a nyugalmon belüli potenciál. A testben akadálytalanul tud áramolni az „Élet lélegzete” – Breath of Life. A semmiből tűnik fel, nagy szélként fejeződik ki, hatalmas teremtő mezőben keletkezik és mindenen keresztül áramlik. A tibetiek az életerő feltétel nélküli szelének hívják.
Forrás: Ged Summer & Steve Haines: Cranial Intelligence c. könyve; Szommer Gabriella Integrált Craniosacralis Biodinamika jegyzet


vajon mi a betegség?

A betegség leggyakrabban arra hívja fel a figyelmünket, hogy változásra van szükségünk. A testünk oly komplex, hogy lehetetlenség azt megtudni, hogy mi megy végbe benne, és mely résznek van szüksége a változásra, mely sorrend szerint, és mely úton kell változnia ahhoz, hogy nagyobb egészséget idézzen elő.

 

a kranioszakrális rendszer

 

Az állkapocsízület (temporomandibularis joint)

Biodinamikus craniosacralis kezelés gyermekeknél

 

Hogyan zajlik egy kezelés?

A megérkezést egy rövid ismerkedős beszélgetés követi, majd kényelmesen elhelyezkedik a masszázságyon. Innentől Önnek már csak annyi a dolga, hogy PIHENJEN, és átengedje magát a „MINDEN LEHETSÉGES” állapotának.
A kezelés alatt halk zene szól. Nem beszélgetünk.
A kezelés időtartama körülbelül 1,5 óra.


mi várható a kezelés hatására?

Az ellazulás, az önszabályozás együttesen helyrebillenti a belső egyensúlyt, megerősíti az immunrendszert, feltölt energiával, életerővel. Érezheti úgy, mintha egy kiaadós alvás után lenne, de gyakori az elégedettség, kiegyensúlyozottság érzése is. 
Mivel szándékmentes a Jelenlét mind a kezelő, mind a páciens részéről, ezért a változás megtörténhet testi, lelki szinten azonnal, vagy néhány óra, nap eltelte után is.


mennyi kezelés szükséges?

Az első alkalom mindenképpen a Biodinamikus Craniosacralis terápia megtapasztalásáról szól.
Amennyiben képes magnyílni önmaga számára, akkor javaslom, ide kattintva tekintse meg bérletes ajánlataimat.


Árak

kísérje figyelemmel bérletes ajánlataimat!

 

nyilatkozat